Snel naar
Inhoud

Warm maken van uw buffet

Ook op zon- en feestdagen kunt u (in overleg) buffetten bij ons verkrijgen.
Voor deze dagen geldt onze zondag-afhaal-service.
Dit houdt in dat u in principe zondags om 10.00 uur uw buffet aan de achterzijde (parkeerplaats Kloostertuin) kunt afhalen. Alles wordt dan geleverd in koelkoffers.
Hieronder kunt u lezen hoe u het warme deel van het buffet kunt opwarmen.
Uiteraard zijn de produkten voorbewerkt en al helemaal gaar.

  • Anderhalf tot twee uur voor de maaltijd giet u heet water in de onderbak van de rechaud.
  • Vervolgens de binnenbak(ken) in de rechaud plaatsen; het water dient de onderkant van de binnenbak te raken; (aluminium)folie over de binnenbak laten zitten.
  • Branders aansteken (ca. 4 per rechaud).


Na anderhalf tot twee uur zijn uw producten warm.
Folie verwijderen en het product eventueel nog even doorroeren.

Eet smakelijk