Snel naar
Inhoud

Sponsoring

Keurslagerij De Worstepinne gaat d’ran voor Nic Hartgers!


Oud Sportclub Doesburg speler Nic Hartgers speelt vanaf zijn 9de jaar bij De Graafschap. In het Paasweekend gaat hij met zijn team De Graafschap O12 (D2) naar Londen om daar een tweetal wedstrijden tegen topteams te spelen. Om deze reis te kunnen bekostigen, heeft Nic een sponsoractie op gezet waarbij familie, vrienden en kennissen hem konden sponsoren door middel van het verzamelen van lege statiegeldflessen, heitje voor karweitje en een sponsoractie “Train mee met de D1” vanuit de Graafschap.

Keurslagerij De Worstepinne sponsort Nic voor de Supertalentenmuur in de Business Club van de Graafschap in stadion de Vijverberg. Toen Henk en Dinie hoorden van de reis van Nic waren ze wederom en vol enthousiasme bereid om deze actie te ondersteunen door het opzetten van een geweldige winkelactie.

Op zaterdag 12 maart werd in Doesburg de festiviteit Kleurrijk Doesburg gehouden. De winkel van Keurslagerij De Worstepinne was in de kleuren van de Graafschap (blauw-wit) gekleurd en ze hadden de actie “Alle ballen voor Nic” op touw gezet. Klanten konden 4 gehaktballen voor € 6,95 kopen waarbij de volledige omzet ten goede van Nic kwam. De gehaktballen waren door Nic zelf gemaakt. Een geweldige actie waaraan familie, vrienden en kennissen massaal gehoor gaven.

Vrijdag 18 maart reikte Henk Jansen van Keurslagerij de Worstepinne de cheque aan Nic uit. Maar liefst 42 pakketjes gehaktballen waren verkocht. Dit maakt het totaalbedrag op € 294. Een geweldige prestatie dankzij Keurslagerij De Worstepinne!!