Snel naar
Inhoud

Nieuws

Bedrijfskeuring 2015-2016

Keurslager De Worstepinne ook komend jaar weer Keurslager!

Keurslager De Worstepinne mag zich met recht weer een jaar lang 'Keurslager' noemen. Keurslager De Worstepinne voldoet aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen. Diverse (onverwachte) keuringen hebben dat uitgewezen. Als bewijs hiervoor is het 'Certificaat bedrijfskeuring 2015-2016' uitgereikt.

Keurslager De Worstepinne heeft twee uitgebreide keuringen met succes doorstaan. De ene keuring werd uitgevoerd door een kwaliteitsbureau, de andere door de Vereniging van Keurslagers.

Kwaliteit
Een onafhankelijk laboratorium, het Kwaliteit Bewakingsbureau voor Levensmiddelen B.V. (KBBL) onderzocht de microbiologische kwaliteit van vleesproducten. Ook controleerde het KBBL of de voorschriften op het gebied van HACCP zijn nageleefd. Op alle aspecten van deze keuring scoorde Keurslager De Worstepinne uitstekend.

Keurslagerformule
Een regioadviseur van de landelijk Vereniging van Keurslagers inspecteerde Keurslager De Worstepinne op hygiëne, versheid, assortiment, vakmanschap, klantvriendelijkheid en presentatie. Uitgangspunt bij alle keuringen zijn de richtlijnen die zijn vastgelegd in het officiële Keurslager formulehandboek. Ook voor deze keuring behaalde Keurslager De Worstepinne een zeer goed resultaat. De Worstepinne haalde een totaal resultaat van 8,9, het geen zeer goed te noemen is binnen de gehele organisatie.

De Beste
Niet alleen bovenstaande keuringen zijn een bewijs voor de kwaliteit van Keurslager De Worstepinne. In 2009, 2010 én 2011 werd de Keurslager door de consumenten uitgeroepen tot Beste Foodspeciaalzaak van Nederland. Deze publieksprijs wordt bepaald door de resultaten van het grootste consumentenonderzoek van Nederland dat ieder jaar wordt uitgevoerd door Q&A in opdracht van de Stichting ING Retail Jaarprijs. De titel 'Beste Foodspeciaalzaak' hebben de Keurslagers met name te danken aan de goede service, het klantvriendelijke en deskundige personeel en het uitstekende assortiment.
Regelmatig worden de producten uit dit assortiment, zoals rundergehakt en hamburgers, door de Consumentenbond als beste getest.